glasklara utsikter

  

Vi utför fönsterputs åt

 


Privatpersoner - Villor, Radhus och Lägenheter   
Största delen av våra kunder är idag privatpersoner som använder sig av RUT-avdrag när dom anlitar oss. Vi lämnar alltid fastpris, erbjuder skatteavdrag och fakturerar efter utfört arbete. Du bokar en tid, vi löser resten. 

 


Butiker, Restauranger och Caféer                                                                           Vi utför fönsterputs invändigt och utvändigt, det vanligaste är att man abonnerar på fönsterputs av utsidan på sina skyltfönster mer frekvent. Och beställer puts av insidan efter behov.


Kontor, Hotell och Affärslokaler
Vår personal är van att arbeta samtidigt som kundens verksamhet pågår i lokalerna. Kontakta oss för en gratis offert, så berättar vi mer.

Fastighetsägare och Byggföretag
Våra uppdrag kan vara små på bara några minuter, till stora projekt som pågår i flera dagar. Du som fastighetsägare kan beställa fönsterputsning på hela din fastighet/fastigheter. Vi utför uppdrag på både nybyggnationer och renoveringar av villor och flerbostadshus. Allt för att fönstren ska va skinande rena när projektet är klart.   

Bostadsrättsföreningar
Att köpa tjänster tillsammans ökar gemenskapen med dina grannar. Vi erbjuder därför samköp av fönsterputstjänster till Brf:er. De medlemmar som vill vara med beställer tillsammans men faktureras separat med skatteavdrag. Ring oss så får ni lite mer info om hur det går till och hur det skulle kunna stärka gemenskapen i er förening.