glasklara utsikter

 

Vad ingår?
I ditt pris ingår framkörning, fönsterputsarbetet, moms, fakturering och administrationen mot Skatteverket. Inga extra kostnader eller dolda avgifter tillkommer och du betalar endast in ”din” del av summan, resten sköter vi med Skatteverket. 

Borttagning av stänk, fläckar, smutsränder samt övrigt oönskat på fönsterytan Putsning av fönster ut- och invändigt                                                                                  Avtorkning av listerna mellan fönsterrutorna                                                              Rengöring av spröjs på spröjsade fönster 


Vad ingår inte?
Vissa hus har fönster som är svåra att komma åt från utsidan. Det kan exempelvis gälla takfönster eller fönsterkupor uppe på taket. Vi tar säkerheten på största allvar och måste då göra en bedömning utifrån våra arbetsmiljöregler huruvida dessa fönster kan putsas på ett säkert sätt. Om bedömningen är att vi inte kommer åt något enstaka fönster så kommer vi att meddela dig detta och baserar då priset på de fönster som är tillgängliga.

Tar ni med eget material?                                                                                                                 Ja, vi har med oss allt som behövs. Du behöver bara se till att fönstren går att komma åt.


Är det rent och snyggt när ni går?
Under fönsterputs torkar vi givetvis även av fönsterbleck och karmar. Allt för ett rent och snyggt helhetsintryck.


Vad händer om något går sönder?
SM Fönsterputs har ansvarsförsäkring som täcker eventuella skador som orsakas av vår personal.

Håller ni tider?
Vi vet att din tid är värdefull. Därför är vi noga med att alltid hålla tiden.

Skickar ni pappersfaktura?
Vi skickar som standard fakturan till kundens e-post efter att arbetet är utfört. Vill man hellre ha en pappersfaktura går det att ordna om man meddelar oss detta.


RUT-avdrag/skattereduktion
Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund betalar endast 50 procent av arbetskostnaden.
Skattereduktionen administreras av oss när du får fakturan. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund.

Kvalitetsgaranti/reklamation

Om du som kund inte är 100% nöjd med oss och våra tjänster, är vi inte heller nöjda.
Detta innebär att vi kommer tillbaka tills du är nöjd med resultatet. Skulle vi ändå inte vi lyckas, hör av dig till oss och berätta hur vi kan bli bättre så kompenserar vi dig som tack! Kvalitetsgarantin räcker alltid så länge du informerar oss inom en arbetsvecka.
Om det har uppstått några skador vid vårt arbete så är det bra om du tar bilder och mejlar in dessa. Vi har självklart försäkringar som täcker alla stora skador.

Hur påverkar vädret fönsterputsningen?                                                             

Vi putsar i de flesta väder. Vi utför arbetet så länge vi kan lämna garanti på att det utförs med den kvalitét vi har som standard. Oftast går det bra att putsa även om det regnar eller snöar, vid kraftig blåst eller låga minusgrader är det värre. Vid extrema väder ställer vi in putsningen och ombokar till en ny tid så snart som möjligt